Αναβάθμιση εξοπλισμού τμημάτων στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ο Διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης, ανακοίνωσε την αναβάθμιση εξοπλισμού τμημάτων στο Νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ .

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε του κατοίκους του νησιού μας ότι το Νοσοκομείο μας προχώρησε με ίδιους πόρους στην προμήθεια και παραλαβή εξοπλισμού όπως παρακάτω:

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Ενός ολοκαίνουργιου βιντεογαστροσκοπίου υψηλής ευκρίνειας.

Είναι κατάλληλο για εξεταστική χρήση ρουτίνας και για θεραπευτικές επεμβάσεις, μικρότερης διαμέτρου για μεγαλύτερη ανοχή από τους εξεταζόμενους και μεγαλύτερης γωνίωσης για πληρέστερη απεικόνιση στην ενδοσκόπηση, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Διαθερμικό Ανιχνευτή Ίκτερου (ΧΟΛΕΡΥΘΡΙΝΟΜΕΤΡΟ)

Χρησιμοποιείται στην κλινική εξέταση του νεογνικού ίκτερου και κυρίως για το αρχικό screening παρακολούθησης νεογνών που δεν χρήζουν φωτοθεραπεία. Η συγκέντρωση της χολερυθρίνης στο δέρμα η οποία αντανακλά κατά προσέγγιση τη συγκέντρωση της ολικής χολερυθρίνης ορού, μπορεί να μετρηθεί άμεσα και μη επεμβατικά με απλή τοποθέτηση της συσκευής στο νεογνικό δέρμα (μέτωπο ή στέρνο).

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει αναπτυχθεί με προηγμένα ηλεκτρονικά και οπτικά εξαρτήματα και παρέχει τις εξής δυνατότητες:

– Οθόνη LCD για εύκολη παρατήρηση

– Ανίχνευση τιμών χολερυθρίνης από 0.0 mg/dl έως 32.0 mg/dl

– Άμεση ανάγνωση του αποτελέσματος της εξέτασης

– Μεταφορά των τιμών των μετρήσεων σε computer μέσω USB.

Το έργο της ποιοτικής ανανέωσης – αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας τις οποίες και οφείλουμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο